Kook ideeën

Zin in ijs zoals ik? Op zoek naar een gezondere optie? Hier is mijn eigen vers

Zin te ijs zoals ik? Op zoek zoals ene gezondere optie? Hier is mijn inherent versie van Nice cream.. Ie bevatten veel antioxidanten plusteken vezels zonder nu ie toegevoegde vettig plusteken suiker. 1 kopje bevroren bessen 1 kopje notenmelk (ik hou van havermelk of amandelmelk) 1 med bevroren pisang 1/4 tl vanille 1/4 tl kaneel 1 kopje ijs Mix te vitamix op verachtelijk zoals schel lopend 1 ogenblik, hiel ie mengsel subtiel met den tegenwerking. Indien ie te dik is, voeg dan ene 1/4 kopje water toe. Giet ie mengsel te ene kom plusteken garneer met jij favoriete toppings. Ik gebruikte gesneden pisang, ongezoete kokosvlokken plusteken veganistische chocoladeschilfers (merknaam Enjoy Life)

Related Articles

3 Comments

Back to top button