Kook ideeën

Zaatar Panela Kaas, Avocado, Geroosterde Amandelen en Spinazie Salade⁣ ⁣ Ik gooide bab

Zaatar Panela Kaas, Avocado, Geroosterde Amandelen plus Spinaziesalade⁣ ⁣ Ik gooide babyspinazie met Olijfolie, versgebakken limoensap plus zoutig plus peper. Gegarneerd met gesneden avocado, geplette geroosterde amandelen plus stukjes van den gebakken panela kaas. ⁣ ⁣ Dit Cheese is op zichzelf hoewel ene groots voorgerecht, geserveerd met crackers of chips! ⁣ ⁣ Zataar Gebakken Panela Kaas ⁣ ⁣ – 1 kleine traject panela kaas (ik hou van elmexicanobrand) ⁣ – 1-2 el zataar (ik maak mijn inherent, ik zou dat recept straks terpostbezorging, maar jij kunt ie kopen op elke internationale voedselmarkt ) ⁣ ⁣ Verwarm den oven voordat op 375 F. ⁣ Dep den panela rond met keukenpapier. Bedek elke zijkant ervan met den zataar. ⁣ Leg op ene met bakpapier beklede bakplaat plus kattebak 20-30 minteken. Plezier. ⁣

Related Articles

15 Comments

  1. That baked cheese looks SO good!!! I have to try this!

Back to top button