Kook ideeën

Wey, Tynemouth had het druk op de dag, nietwaar?! We gingen langs voor een snack

Wey, Tynemouth had ie druk op den dag, nietwaar?! Wij gingen zoals regularjoscoffee voordat snacks plus cafeïne te den zon. Ik heb reeds vaak medegedeeld dat Jo eentje letterlijke KONINGIN van den koffie is, plus ik heb regularjos.onwheels vaak bezocht op tynemouth_markets. Vandaag echter voordat ie vooraf eentje visite aan den zeer mooie zaak! Ik stopte te eentje ijskoude mokka (nadat ik den grootste had aangevraagd diegene zij mij mogelijk konden verkopen), plus eentje GEWELDIG worstenbroodje met nigella-zaden vervaardigd doorheen the_little_dough_dough_bakery Ie vlees wasgoed pittig plus volop smaakwaarneming – perfecte kleine lunchtraktatie! Ik kreeg zowel eentje frambozenlimonade uit den coole uitverkoring omdat ermaghad – zo heet vandaag weer! Man ging voordat eentje vruchtenthee genaamd ‘Eden’s Garden’, plus zowel eentje bagel ‘Kindje Ru’ van kingbabybagels, met pastrami, kaas plus Russische dressing. Beide aanbiedingen werden zeer gezegend plus ik kreeg inclusief met tegenzin eentje hap bagel aangeboden waarna hij mijn worstenbroodje probeerde! I ❤️ Regular Jo’s, plus zullen immer terugkomen! . . .

Related Articles

3 Comments

  1. 🔥 so so lush to hear this 🥹 so glad you enjoyed it, thanks for visiting the new gaff, see you soon 🧡

Back to top button