Kook ideeën

Warme Linzensalade met Chorizo ​​en Halloumi, en Rucola Pistache Dressing Oké

Warme linzensalade met chorizo ​​plusteken halloumi, plusteken rucola-pistachedressing Oké, omvangrijke BIG PSA vantevoren. Ik schenkkan jouw noch zei hoeveel handleidingen voordat ie maken van eentje ‘perfecte’ salade ik heb waargenomen diegene jouw zei wegens alles ter dezelfde makker te snijden, idealiter klein, zodat jouw van alles ter elke hap krijgt. Dit is bull plorp raadgeving!! Mits jouw alles ter elke hap krijgt, is dan noch elke hap idem?! Subjectief schenkkan ik weinig spullen verzinnen diegene saaier zijn dan keer op keer dezelfde hap opeten! Hiel spullen zoals jouw verdomd lekker vindt plusteken geniet van eentje ietsje textuur plusteken variatie ter jouw salade. Zonet, ik ben nu van mijn hoge vos ge! Ik heb ie maaltijd van vanavond geproduceerd met eentje zakje lidlgb’s ‘gorgeous greens’ – hartige gekookte linzen diegene klaar zijn wegens te gaan! Voordat den dressing heb ik 40 g rucola, 20 g pistachenoten (gepeld), den schil plusteken ie vruchtensap van twee mandarijnen plusteken eentje theelepeltje olijfolie ter den blender geklopt plusteken op smaakwaarneming gebracht. Ik bakte 30 g ter plakjes gesneden chorizo ​​ter eentje hete pan, wachtte totdat ie watten van zijn zonnebrandolie losliet voordat ik den linzen aan den pan toevoegde plusteken eentje twee minuten roerde. Dit mengsel heb ik vervolgens ter eentje kom gedaan. Ik heb voorheen twee zoete aardappelen geroosterd diegene ter stukjes zijn gesneden wegens zij te permitteren kokerij (inclusief ter blokjes gesneden plusteken geroosterd ter eentje twee pompen zonnebrandolie totdat zij gaar zijn). Doet dit erop den linzen. Er worden zowel eentje hakblok halloumi met verlaagd vetgehalte ter gegooid, ter blokjes gesneden plusteken ter den pan gebakken totdat zij goudbruin waren, eentje handvol gehakte koriander plusteken rucolablaadjes, plusteken eentje gesneden rode ui. Alles worden vervolgens doorheen elkander gegooid met den pestodressing, plusteken dat wasgoed ie! Jammie. Ie voorgaande recept diende voordat twee plusteken wasgoed 626 calorieën vanaf portie. . . .

Related Articles

Back to top button