Kook ideeën

Warkworth Show We hadden vandaag een dagje uit met het gezin. Om de een of andere reden, op maandag n

🌻Warkworth Voorstelling 🌻 Wij hadden vandaag ene familiedag tijdens warkworth.vertoning. Wegens den ene of andere reden besloot ik op maandagavond dat ie ene omvangrijk idee zullen zijn wegens onderdeel te nemen aan ene van den handwerkcategorieën, plus daarom heb ik dit week elke avond aan den ophanghaak geslagen 🧶 Ik wasgoed absoluut opgewonden wegens den tweede positie te behalen met mijn gehaakte krans (ter den ‘beginnende handgebreide of gehaakte items’) – misschien zelfs nog ene twee lessen volgen volgend schooljaar nu ik mij ene ietsje geïnspireerd voel! Wij hadden ene heerlijke dag op ie terrein van Warkworth Castle – wij probeerden bijlwerpen (waar ik verrassend ja ter wasgoed, ie lukte mij wegens twee werpende engelen plus ene hakbijl ter hun schappen te plekken), kruisbogen, boogschieten – zo wieg, plus ene ietsje verschillend zowel. Er wasgoed livemuziek, entertainment, oldtimers, kraampjes voordat kleine bedrijven, ene hondenshow – eigenlijk voordat elk watten wils! Wij zullen den Warkworth-show zeker aanbevelen voordat ene wieg dagje uit met ie gezin – vasthouden jij ogen open voordat den komende jaren! . . .

Related Articles

7 Comments

Back to top button