Kook ideeën

Vegetarisch roerbakgerecht met één pot Dit is een supergemakkelijk gerecht zonder recept met slechts één l

One Pot Veggie Stir Fry Dit is ene supergemakkelijk schotel zonder recept met slechts één uitgestrekte wok of koekepan. Ik hield ie licht op den sauzen wegens reserve suiker te vermijding plus te lust van den eenvoudige smaken. Ik gebruikte broccoli, asperges, champignons, peultjes plus tofu, voel jouw vrij wegens den groenten plus eiwitten zoals verkiezing te tradities. Ik serveerde ie overheen sriracha-rijst, diegene gekookt wasgoed zoals ik normaal doet, maar televisiekanaal voordat alle vochtigheid is opgenomen, voegde ik ene scheutje sriracha toe plus mengde ie, gewoon wegens kleur toe te voegen plus den smaakwaarneming ene ietsje te veranderen. Te mijn hete wok heb ik ene theelepeltje ghee toegevoegd (jouw kunt zowel avocado-olie tradities) plus watten geperste look plus gember gebakken, den broccoli toegevoegd plus gebakken met watten zeezout, uienzout plus ene scheutje coconut aminos, verwijderd uit den wok terwijl den broccoli nog heldergroen wasgoed. Herhaal met den surplus van den groenten plus totdat slot met den tofu. Breng alles terug zoals den wok plus meng juist. Serveer overheen rijst plus geniet ervan!

Related Articles

15 Comments

Back to top button