Kook ideeën

Varkensvlees en groene linzen Het gerecht van vanavond is geïnspireerd op de Braziliaanse keuken Abr

Pork and Green Linzen Ie schotel van vanavond is geïnspireerd op aline_shaw van den Green Linzen Pork Stew van Brazilian Kitchen Abroad. Ik kwam ie recept tegen via Google, plusteken wilde ie intact graag maken. MAAR. Ik had geen varkenshaas, gezouten varkensworst of gedroogde groene linzen ter stulp. Ik wilde zowel nuttigen ter den slowcooker maken, want ie is eentje gymavond voordat mij. Dus, met dat alles ter overwegingen, stapel ik dat aline_shaw mij zou weggeven dat ik noch haar exacte recept heb vervaardigd, maar dat ik ie mits inspiratie heb tweedehands wegens iets verschillend te maken. Ie onderstaande recept is voordat 2 personen plusteken inhouden 586 calorieën vanaf portie. Bruin zes varkensworstjes (ik deed dit ter den heteluchtfriteuse zonder toegevoegd vettig) plusteken snijd zij ter hapklare stukjes. Voeg toe aan jij slowcookerpan, samen met: – 400 g conservenblik groene linzen – 60 g chorizo, ter blokjes – 3 wortels, geschild plusteken ter hapklare stukjes gesneden – 1 ui, geschild plusteken ter plakjes gesneden – 1 tl Lazy Garlic – 1 tl mosterdpoeder – 1 tl cayennepeper – 1 tl knoflookpoeder – 1 tl kummel – 500 ml hete kippenbouillon (ik gebruikte maar 1 x kip-oxoblokje) Stuurroer alles om jawel plusteken doen den deksel erop. Kook op verachtelijk lopend 7-8 uur. Breng voordat ie serveren op smaakwaarneming plusteken pers ie vruchtensap van eentje halve limoen uit. Wij hebben hier eigenlijk van genoten – volmaakt voordat eentje koude, donkere nacht! . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button