Kook ideeën

Varkenshaasjes met Ras el Hanout met Venkel, Sinaasappel en Pistache Salade Oké,

Varkenskebabs met Ras el Hanout met sabrinaghayour’s Venkel-, Sinaasappel- plus Pistachesalade Oké, ie tijdvak van verwennerij met Verjaardagen/Kerstmis/Nieuwjaar is tenslotte ten einde. Ik heb eentje hele tijdstip geleefd van kaasplankjes, afhaalrestaurants, restaurants plus sprankjes. Ie wasgoed massaal, maar ik wasgoed opgeruimd dat ik vandaag weer kon zieden! Ik kreeg ‘Persiana Everyday’ van sabrinaghayour voordat mijn verjaring – ie is eentje prachtig roman vol verbluffende goedje plus ik had zin wegens aan den slag te gaan! Ik heb vanavond eentje halve portie ‘Venkel-, Sinaasappel- plus Pistachesalade’ voordat onzerzijds tweeën vervaardigd plus ie wasgoed absoluut heerlijk. Ik heb eentje twee aanpassingen vervaardigd waargenomen onze calorie-zware levenswijze van den laatste tijdstip: – Ik gebruikte slakaas met verlaagd vetgehalte te positie van feta, plus slechts vrijwel eentje derde van den hoeveelheid – Ik gebruikte den tweede van den hoeveelheid pistachenoten (met tegenzin – ik ben dol op pistachenoten!!! ) – Den tweede van den hoeveelheid granaatappel, gewoon omdat ie toereikend oningewijde – Ik heb elk eentje theelepeltje olijfolie afgemeten voordat motregen, aldaar ik eentje chronische overmotregen ben mits ik ie noch onder controle vasthouden. Ie eindresultaat, vermag ik mij voorstellen, is veel zwaarder op den knapperige venkelsmaak dan ie origineel, maar wij vonden ie absoluut massaal. Ga dit absoluut nog eentje keer maken. Wegens erop te doet maakte ik varkensspiesjes met ras el hanout. Marineer gewoon 250 g te blokjes gesneden varkenshaas te eentje mengsel van: – 1 opscheplepel olijfolie – 1 opscheplepel Griekse yoghurt – vruchtensap plus schil van eentje citroen – schil van eentje sinaasappel (noch essentieel mits jij toevallig geen sinaasappel te iets verschillend tweedehands ) – 2 x tl Ras el Hanout – 1 tl oregano – 1 tl chilivlokken – 1 tl knoflookpuree (ik gebruikte ‘Gia’) Eentje twee uur gemarineerd (eentje nacht zullen prima zijn), dan aan spiesjes geregen plus ca. 5 minuten vanaf zijkant totdat zij gaar zijn. Maakt elk eentje kebab voordat twee personen. Kebabs waren elk 236 calorieën plus den salade 150 elk, watten ie avondeten op 387 calorieën bracht. .

Related Articles

4 Comments

Back to top button