Kook ideeën

Vanavond magische Cavolo Nero pastasaus gemaakt voor het avondeten en het was heerlijk! O

Vanavond den magische Cavolo Nero pastasaus van 5oclockapron geproduceerd voordat ie avondeten plus ie wasgoed heerlijk! Slechts kleine verschillen waren ie gewoonte van acht teentjes look te positie van zes (omdat ik mij wreed voelde wegens er twee terug te den koelkast te zetwerk), plus wij aten den onze met gebruind worstvlees plus eentje handvol gemengde zaden – den slagers overtuigden onzerzijds wegens eentje ​​overeenkomst te sluiten met meer worstjes dan waar wij vorige week eentje stok aan kunnen schudden, dus ik wil zij graag op zoveel mogelijk verschillende omgangsvormen tradities! Bedankt voordat ie plekken van ie recept 5oclockcapron – ik heb ie meegevoeld te mijn vertellen waar ie totdat ochtend zullen zijn! 💚 Den pastasaus wasgoed slechts 96 calorieën vanaf portie (!), plus mijn hele kom hier wasgoed 409 calorieën! Trouwhartig medegedeeld vermag ik noch geloven hoe omvangrijk ie smaakte voordat zo weinig ingrediënten – kolossaal aanbevolen recept. . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button