Kook ideeën

Ultieme veganistische chili!! Dit recept is GEWELDIG! Het is van ik heb Beyond vervangen

Ultieme veganistische chili!! Dit recept is GEWELDIG! Ie is van nora_cooks_vegan_ Ik heb Beyond Sausage (merknaam Beyond Meat) vervangen doorheen den tofu. Ik wist noch zeker hoe ie eruit zullen komen, maar ik wasgoed goedaardig verrast! Te positie van den tofu te likken, heb ik den smaakstoffen tweedehands diegene ter den recepten voordat den tofu nodig zijn plusteken heb ik diegene tweedehands wegens den veganistische worst samen met den ui plusteken look te likken. Ik heb slechts 2 worstjes tweedehands wegens ie vetgehalte verachtelijk te liefhebben, maar voel jij vrij wegens meer te gewoontes indien jij wilt. Ik hakte ie grappig voordat ik ie aan ui plusteken look toevoegde plusteken hakte ie daarna voorts grappig met eentje houten opscheplepel ter den pan. Eentje van den goedje diegene ik zo wieg vond aan dit recept, is dat er cacaopoeder plusteken ahornsiroop nodig zijn, watten ie samen met den andere smaakstoffen eentje prachtige diepte van smaakwaarneming schenken. Klik op den listig voordat ie onderstaande recept: https://www.noracooks.com/ultimate-vegan-chili/

Related Articles

2 Comments

Back to top button