Kook ideeën

Tour of Chocolate bij We konden het niet laten om op deze heerlijk klinkende to te boeken

Tour of Chocolate erop chocolatarium Wij konden ie noch permitteren wegens dit heerlijk klinkende tour te genoteerd zodra wij erover hoorden. Wij zijn beiden chocoladeliefhebbers dus ie oningewijde ene logische voorkeur! Dit met cacao verpakte ervaring leert alles overheen ie helemaal weer maken van chocoladereep, den geschiedenis achter den caf, plus geven jou noch ge den mogelijkheid wegens jou inherent chocoladereep te maken wegens mee zoals stulp te nemen, jou krijgt tijdens jou visite zowel tal van heerlijke monsters. Tegen ie einde van jou visite is er zowel ene intact proeflokaal met zoetigheid. Persoonlijke favorieten voordat mijzelf waren den warme chocolademelk waarmee wij den tour begonnen, plus zowel watten uitzonderlijk funky champignonchocolade (geproduceerd van werkelijke paddenstoelen! Plus ie wasgoed heerlijk!!!). Ik ben noch zo kwibus op den replica van den Azteekse offerdrank, maar ik vermoeden sterk dat mits wij ie ter den gebruikelijke setting krijgen, ik waarschijnlijk andere spullen aan mijn schoolhoofd heb! Onze groepsgids wasgoed Rebecca – zij wasgoed supervriendelijk plus heeft onzerzijds uitstekend alles geleerd overheen cacao, cacao plus verschillende merknamen diegene par met ‘C’! Mits jou ie jou afvraagt, mijn persoonlijke reepkeuze is geproduceerd ter den vorm van ene Loch Ness Monster-reep plus ik heb frambozen, rozenhagelslag plus mokkasuiker toegevoegd. Ik noemde mijn creatie ‘Moch-ness’ – ik denk dat ie geïnspireerd wasgoed, maar man denkt dat ik misleid ben… Jou moeten van tevoren genoteerd voordat dit tours, dus ga zoals chocolatarium voordat jou zoals daarboven gaat! . . .

Related Articles

Back to top button