Kook ideeën

Tour of Chocolate bij We konden het niet laten om op deze heerlijk klinkende to te boeken

Tour of Chocolate bij chocolatarium We konden het niet laten om deze heerlijk klinkende tour te boeken zodra we erover hoorden. We zijn allebei chocoladeliefhebbers dus het leek een logische keuze! Deze met cacao verpakte ervaring leert alles over het helemaal opnieuw maken van chocolade, de geschiedenis achter de bar, en geeft je niet alleen de kans om je eigen chocolade te maken om mee naar huis te nemen, je krijgt tijdens je bezoek ook tal van heerlijke monsters. Tegen het einde van je bezoek is er ook een heel proeflokaal met lekkers. Persoonlijke favorieten voor mezelf waren de warme chocolademelk waarmee we de tour begonnen, en ook wat uitzonderlijk funky champignonchocolade (gemaakt van echte paddenstoelen! En het was heerlijk!!!). Ik ben niet zo gek op de replica van de Azteekse offerdrank, maar ik vermoed sterk dat als we het in de gebruikelijke context krijgen, ik waarschijnlijk andere dingen aan mijn hoofd heb! Onze groepsgids was Rebecca – ze was supervriendelijk en heeft ons uitstekend alles geleerd over cacao, cacao en verschillende merknamen die beginnen met ‘C’! Als je het je afvraagt, mijn persoonlijke reepkeuze is gemaakt in de vorm van een Loch Ness Monster-reep en ik heb frambozen, rozenhagelslag en mokkasuiker toegevoegd. Ik noemde mijn creatie ‘Moch-ness’ – ik dacht dat het geïnspireerd was, maar man denkt dat ik misleid ben… Je moet van tevoren boeken voor deze tours, dus ga naar chocolatarium voordat je naar boven gaat! . . .

Related Articles

Back to top button