Kook ideeën

Tortillasoep voor deze koude winternacht in december! Dit is een oud recept weer

Tortillasoep voordat dit koude winternacht te december! Dit is ene oud recept van Vitamix! Mijn dochter raadde ie aan omdat wij weinig tijdstip hadden plus ik denken, waarom noch (ik herinner mij dat ik dit recept vele jaren geleden maakte waarna ik voordat ie voorgerecht mijn vitamix kocht.) Dit recept is ongelooflijk eenvoudig, vooral indien jij kookt voordat zowel plantaardig plus vleeseters. Ik heb dit week alle 3 mijn nageslacht thuis, watten ene geweldige zegen is, maar ene diegene gepaard gaat met veel kokerij! Ik heb alle ingrediënten te mijn vitamix gedaan. Ik heb zowel 1/2 jalapeñopeper toegevoegd omdat wij van warmte te stulp vasthouden! Dit recept is voordat 4 personen, maar er kunnen waarschijnlijk minstens 6-8 personen van leegeten. Voordat den taco-kruiden maakte ik zelf 2 el chilipoeder, 2 el komijnzaad, 1 tl paprikapoeder, 1 tl knoflookpoeder, 1 tl zoutig, 1 1/2 el oregano Start den vitamix op den laagste vlugheid plus werkgelegenheid langzaam op totdat den opperste vlugheid. Mix ene moment of twee. Ie recept vraagt ​​wegens 5 minus maar ik heb ervoor gekozen wegens den soep te ene pan op ie kookkachel te storten. Vervolgens heb ik watten toegevoegd ui gebakken met ene lip zwarte bonen te el olijfolie, plus watten toegevoegd smaakstoffen uit den voorgaande opsomming. Ik heb ie toegevoegd aan den soep te den pot. Vervolgens heb ik ene staafmixer tweedehands wegens den bouillon dikker te maken. Voordat mijn vleeseters schonk ik veel van diegene bouillon te ene andere pot plus voegde ik kip toe. Toppings; koriander, veganistische of gewone kaas voordat niet-veganistische eters, avocado, verbroken tortillachips. Eentje ding dat ik zo wieg vind aan dit soep, is dat er veel groenten te zitten, zelfs steenkool! Iedereen zo gezondheidsbevorderend plus volop vezels! Jouw kunt den gele pompoen zowel vervangen voort ene winterpompoen. Geroosterde flespompoen of zoete pieper zullen ene goede vervanging zijn. Veel kook- plus mixplezier!

Related Articles

3 Comments

  1. Sorry friends- the cumin got cut off! Recipe calls for 1/2 tsp ground cumin on the list of ingredients.

Back to top button