Kook ideeën

Ting Thai Caravan Onze laatste stop voor de eerste dag van deze reis naar Edinburgh – I’ve wa

Ting Thai Caravan Onze laatste zekering voordat den eerste dag van dit Edinburgh-reis – tingthaicaravanedinburgh! Ik wilde ie hier alreeds intact lang trachten, dus ik wasgoed absoluut verheugd wegens te opzoeken! Wij kwamen rond 18.00 uur aan plus slaagden erin wegens meteen eentje tafel te bemachtigen. Indien wij eentje twee minuten zometeen waren geweest, denken ik noch dat wij zoveel geluk hadden gehad – dit plek vult snel plus onkundige hevig populair erbij vrijwel iedereen (gezinnen, omvangrijke groepen, kleine groepen, stelletjes…). Ik ging voordat den Panang Nua – eentje curry van stopteken rundvlees met romige kokosnoot plus aromatische smaakstoffen. Ie wasgoed absoluut verdomd lekker? Ik kon den verlokking van kokosrijst noch weerstaan ​​- ie is eentje van mijn favorieten. 🥥🍚 Man ging voordat Moo Yang – eentje gekaramelliseerde varkensschotel. Ik had dit zowat zelf gekozen, dus ik wasgoed intact vrolijk wegens watten van hem te sluipen! Hij kreeg zowel kokosrijst plus eentje massaman roti met chili-jam. Hij zei dat hij waarschijnlijk twintig van den roti had kunnen opeten omdat zij zo terdege waren! Den rekening voordat onzerzijds tweeën wasgoed minder dan 35, watten ik van omvangrijke waarde vond voordat hoe heerlijk ie opeten wasgoed. Ik schenkkan noch wachten wegens te den toekomst terug te komen, want tussen onzerzijds willen wij alles op ie spijskaart trachten ??. . .

Related Articles

One Comment

Back to top button