Kook ideeën

Ting Thai Caravan Onze laatste stop voor de eerste dag van deze reis naar Edinburgh – I’ve wa

Ting Thai Caravan Onze laatste stop voor de eerste dag van deze Edinburgh-reis – tingthaicaravanedinburgh! Ik wilde het hier al heel lang proberen, dus ik was absoluut verheugd om te bezoeken! We kwamen rond 18.00 uur aan en slaagden erin om meteen een tafel te bemachtigen. Als we een paar minuten later waren geweest, denk ik niet dat we zoveel geluk hadden gehad – deze plek vult snel en leek erg populair bij vrijwel iedereen (gezinnen, grote groepen, kleine groepen, stelletjes…). Ik ging voor de Panang Nua – een curry van rood rundvlees met romige kokosnoot en aromatische kruiden. Het was absoluut verdomd lekker? Ik kon de verleiding van kokosrijst niet weerstaan ​​- het is een van mijn favorieten. 🥥🍚 Man ging voor Moo Yang – een gekaramelliseerde varkensschotel. Ik had dit bijna zelf gekozen, dus ik was heel blij om wat van hem te sluipen! Hij kreeg ook kokosrijst en een massaman roti met chili-jam. Hij zei dat hij waarschijnlijk twintig van de roti had kunnen eten omdat ze zo goed waren! De rekening voor ons tweeën was minder dan 35, wat ik van grote waarde vond voor hoe heerlijk het eten was. Ik kan niet wachten om in de toekomst terug te komen, want tussen ons willen we alles op het menu proberen ??. . .

Related Articles

One Comment

Back to top button