Kook ideeën

The Fish Shack, Amble Ontmoette vandaag een vriend voor de lunch en had het meest fantastische

The Fish Shack, Amble 🐟 Vandaag eentje vriendin ontmoet voordat den lunch plus eentje fantastische tijdstip met haar gehad! Wij gingen zoals thefishshackamble plus aten indien 👑 Queens 👑! Wegens te opstarten, mijn allereerste oesters! 🦪 Ik denken dat ik zij ie lekkerst vond met den sjalot, maar gewone citroen of Tabasco waren zowel zo, zo lekker! Mijn vriend vatte ie volmaakt samen vanwege te zeggen dat zij noch van den zee vasthouden, zij smaken zoals Northumberland ?? Geweldig, plus ie zullen zeker noch mijn laatste oesters zijn! Voorgerechten – ik ging voordat den Furikake-inktvis (heerlijk) plus mijn vriend had den sint-jakobsschelpen plus buikspek van ie reclamebord (zowel heerlijk!) Hoofdgerechten, wij gingen beiden voordat den Seabass Special – eentje hele, volmaakt gekookte vis met look Mayo, salade , plus drievoudig gekookte patat. Fair verwoord, gewoon eentje totaal ‘wauw’ rechtbank – uitzonderlijk verdomd inderdaad! Wij hadden zowel eentje fantastische tafel met vergezicht op zee – wij konden den schepen zien binnentreden, meeuwen ter ie water ronddobberen plus eentje adembenemend vergezicht helemaal totdat aan Warkworth Castle. Reeds met nu den mooiste middagen! 💕 . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button