Kook ideeën

Sober in the Garden, Morpeth Het perfecte kleurrijke schietgat voor een grijze regenbui

Sober in the Garden, Morpeth 🍹🦜 Het perfecte kleurrijke schietgat voor een grijze regenachtige dag! Het was een absoluut genoegen om zoveel keuze te hebben bij sober_in_the_gardenmorpheth – we zijn gewend aan misschien twee opties op een cocktailmenu zonder alcohol, maar hier hadden we absoluut keuze te over. Ik ging voor de ‘Japanse Yuzu-tuin’ en mijn man ging voor ‘Cuba Guava’ – beide waren heerlijk (maar ik denk natuurlijk dat de mijne beter was!)? Qua eten had man de kiptaco’s – ik nam een ​​hapje en ze waren echt , heel goed! 🌮 Ik ging voor de Nutella- en Kinderpannenkoeken 🥞 – absoluut heerlijk! Superlicht en donzig, heb er echt van genoten. We zullen absoluut snel terugkomen – het personeel was allemaal aardig, eten en drinken heerlijk, en de sfeer, zonnig! 🌞 . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button