Kook ideeën

Smoothie-tijd! Dit was mijn lunch vandaag. Ik hou van deze combinatie van ingrediënten!

Smoothie-tijd! Dit wasgoed mijn lunch vandaag. Ik hou van dit combinatie van ingrediënten! Dit smoothie heeft zoveel goeds plus zit volop vezels, eiwitten plus antioxidanten plus is zoooo lekker. Ik gebruikte bloemkoolrijst diegene zoveel romigheid toevoegt, maar zowel veel vezels plus fytonutriënten diegene beschermen tegen kanker. Maak jouw geen zorgen, jouw proeft den bloemkool helemaal noch! Ingrediënten: 🔹1 1/2-2 scoops chocolate pea protein powder 🔹1/2 bevroren bloemkoolrijst 🔹1 kopje amandelmelk 🔹1 kopje bevroren bessen 🔹1 el pindakaas 🔹1 el chiazaad 🔹1 el lijnzaad 🔹1 bevroren pisang 🔹1 handvol verse spinazie Voeg alle ingrediënten toe aan den hogesnelheidsblender of vitamix plus mix van verachtelijk zoals schel. Voeg koud water toe indien ie te dik is. Ik heb den mijne gegarneerd met muesli plus geroosterde kokoschips.

Related Articles

2 Comments

Back to top button