Kook ideeën

Smoothie op zaterdagochtend Ik verzorg wat ik denk dat een gebroken kroon in mijn rug is

Smoothie op zaterdagochtend Ik verzorg watten ik denken dat eentje verbroken kroon te mijn achterste tactvol is, dus ie zullen den komende dagen smoothies voordat mij zijn totdat ik tijdens den tandarts ben. Dit wasgoed lekker – ik gebruikte 1 spade erwtenproteïnepoeder met chocoladesmaak – jij kunt vinden tijdens Whole Foods (ie poeder dat ik heb is voort eentje dokter voorgeschreven, maar elk hoogwaardig erwtenproteïne is voldoende), 1-2 handenvol (ik gewoonte 2) van super greens (diegene diegene ik heb is eentje mix van spinazie, boerenkool, boerenkool, cichorei plusteken mosterdgroenten), 1/2 kopje amandelmelk, 1/2 kopje water, 1 kopje bevroren bessen, 1/2 rijstbanaan plusteken 1/2 van eentje Blender Bomb (veeg zoals linksom voordat kiek) jij kunt dit online orderen tijdens Thrive market of Amazon. Zij bevatten allerlei soorten notenhouten plusteken zaden, kaneel (ietsje koffie – dus jij kunt ie zelfs te positie van koffie tradities – haha) plusteken bijenpollen. Voeg 1 kopje ijs toe. Ik heb geen ijs toegevoegd omdat ik den mijne noch te koud wilde hebben. Ik mixte alle ingrediënten tijdens 1 moment op den opperste stand.

Related Articles

Back to top button