Kook ideeën

Slowcooker Peanut Butter Curry Mijn excuses voor mijn uitgebreide slowcooker

Slowcooker Peanut Butter Curry Ik zullen mijn excuses willen overhandigen voordat mijn uitgebreide slowcookergebruik recentelijk, maar waargenomen hoeveel tijdstip, moeite plusteken energie ie mij bespaart, denken ik noch dat ik den moeite zou nemen! Ie verdient te ieder geval eentje grotere dankjewel! Dit supergemakkelijke curry is zeer flexibel plusteken zoals smaakwaarneming – hij serveert viertal personen plusteken bevatten 413 calorieën vanaf portie. Meng eenvoudig ie volgende wegens mekaar te uw slowcooker: – 1 te blokjes gesneden ui – 1 opscheplepel Lazy Garlic – 1 te blokjes gesneden rode chili – 3 eetlepels kerriepoeder (ik gebruikte Madras) – 1 opscheplepel Garam Masala – 1 x 400 g lip kikkererwten (uitgelekt plusteken afgespoeld ) – 1 lip groene linzen van 400 g (uitgelekt plusteken afgespoeld) – 1 lip gesneden tomaten van 400 g – 300 g aardappelen, geschild plusteken te hapklare stukjes gesneden – 50 g pindakaas (wij gebruikten meridianfoods) – 200 ml water Speelpop the deksel erop plusteken laat 9 uur op verachtelijk vuur zieden. Stuurroer vlak voordat ie serveren 100 ml ongezoete kokosmelk erdoor. Ik heb zowel eentje ietsje koriander gehakt wegens er doorheen te mengen voordat den kleur, maar dit is optioneel. 🌿 . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button