Kook ideeën

Slow Cooker Varkensvlees met Hoisin en Citroengras Dit is een iets snellere slow co

Varkensvlees uit den Slowcooker met Hoisin plusteken Citroengras Dit is ene iets sneller slowcookergerecht, watten vreemd klinkt, maar! Ik wasgoed vandaag op kantoorgebouw, maar wilde iets maken dat ik snel ter elkander kon slingeren plusteken slijpen wegens te zieden voordat ik vanavond weer zoals den sportschool ging. Plus hier heb ik voordat gekozen! Doet ie volgende ter jou slowcookerpan: 250 g varkensgehakt (ik gebruikte den variant met 5% vettig) 70 g Hoisinsaus 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels Sriracha 1 x fijngesneden ui 2 x teentjes look, fijngehakt 1 x stengel citroengras, gekneusd (wegens fair te zijn, ik sloeg den bejesus uit den mijne met ene snijplank 1 x rode chilipeper, fijngesneden 15 g bruine suiker Ik voegde ene scheutje water toe, letterlijk vrijwel 15 ml, roerde alles onderbrak elkander plusteken kookte vrijwel 3 uur op schel. Gewoon Waarna wij onzerzijds klaarmaakten wegens te opeten, roosterde ik 50 g cashewnoten ter ene droge pan totdat zij goudbruin waren plusteken roerde zij vervolgens onderbrak ie varkensvlees. Ik hakte zowel 50 g koriander korrelig plusteken roerde dat zowel onderbrak. Dit is voordat twee personen plusteken wasgoed 483 kcal vanaf portie. Wij hadden zowel elk 125 g basmatirijst, met 166 kcal vanaf kop. Dit bracht ie avondeten op 649 kcal elk 😋 . . .

Related Articles

2 Comments

  1. It looks and sounds delicious. Definitely going to add thus one to my recipe book. 😋

Back to top button