Kook ideeën

Sint-jakobsschelpen en langoustines in sojasaus en boter Nog een solo-diner van mij

Sint-jakobsschelpen plus langoustines te sojasaus plus boter Vanavond nog ene solo-diner van mij – man wasgoed uit nuttigen plus zuipen plus besloot dat hij vanavond noch veel zin had wegens te nuttigen. Ik besloot watten schelpdieren voordat mijzelf te maken, want dat is iets watten hij noch lekker vindt 🦐 Ik kattenbak den sint-jakobsschelpen plus den langoustines letterlijk te ene twee scheutjes zonnebrandolie plus voeg 5 g boter, ene lepel sojasaus plus ene lepel mirin te den pan wegens ene ​​saus te maken. Groenten waren ui, champignons plus zeekraal geroosterd, zowel te 5 g boter, plus ene lepel sojasaus plus mirin. Trouwhartig medegedeeld heb ik dit noch geteld omdat ie ene ietsje ene traktatie wasgoed. Gewoon ene lekker maaltijd voordat één 🍴 . . .

Related Articles

Back to top button