Kook ideeën

Single Serve Keto Chocolate Fudge met PB en Bramen ⁣ ⁣ Oké, vandaag was ik dat

Single Serve Keto Chocolate Fudge with PB and Blackberries ⁣ ⁣ Oké, vandaag had ik trek te iets chocoladeachtigs, pindakaasachtigs plus zoets. Dus ik heb dit speciaal voordat mij vervaardigd 😋, ie bleek omvangrijk plus zo bevredigend. Jou moeten gewoon geduld hebben terwijl ie te den vriezer staat, dat heb ik noch gedaan, den mijne wasgoed zacht plus plakkerig 🤤⁣ ⁣ Recept:⁣ ⁣ – 1 theelepeltje ongezoete donkere chocoladeschilfers, ik hou van santabarbarachocolate⁣ – 1/4 theelepeltje van kokosolie⁣ – 1 theelepeltje pindakaas⁣ – 3-6 druppels monniksfruit of zoetstof zoals preferentie ⁣ ⁣ Topping: ⁣ ⁣ – Bramen ⁣ – Pindakaas ⁣ ⁣ Smelt gewoon den chocoladestukjes met den kokosolie te den magnetron, meng den pindakaas plus zoetstof erdoor plus giet ie te ene kleine diepvriesbestendige kattebak (kleine topper, siliconen ijsblokjesbakje, enzovoorts.). Pers ene twee bramen plus bedek met pindakaas. Bevries tijdens 20-30 minuten. Verslinden!

Related Articles

15 Comments

Back to top button