Kook ideeën

Simple Ghee en Miso Ramen Noodles ⁣ ⁣ Ik maak dit graag supergemakkelijk en snel

Simple Ghee and Miso Reken Noodles 🍜⁣ ⁣ Ik maak dit supergemakkelijke plusteken snelle reken graag, mijn dochters zijn er zowel dol op! Voordat hoen serveer ik ie naturel of met watten gestoomde broccoli. Voordat mij plusteken mijn man belegering ik ie met sesamzaadjes, chili-olie plusteken plakkerige, pittige tofu! Watten eentje heerlijke plusteken snel opwarmende maaltijd! ⁣ ⁣ Ie recept van den tofu plusteken den chili-olie zullen ik op mijn stories plekken! ⁣ ⁣ Recept:⁣ ⁣ – 4-6 reken vierkanten, ik gebruikte bruine rijst reken van lotusfoods⁣ – 1 el witten miso pasta⁣ – 1 el ghee of boter ⁣fourthandheart – 1/4 theelepeltje sesamolie⁣ – 1-2 tl coconut aminos of tamari saus ⁣ – 1/2 kopje van ie water dat jij hebt tweedehands wegens den noedels te kokerij ⁣ ⁣ Voordat den topping:⁣ ⁣ – Sesamzaadjes ⁣ – Sticky spicy tofu (recept te eentje postbode van eentje tijdje geleden) of gegrilde kip ⁣ – Chili-olie (recept van eentje tijdje geleden, zaak gekocht werkt zowel juist!) ⁣ ⁣ Kook jij reken noodles te kokend water, volgens den instructies op den verpakking. Bewaar 1/2 kopje van ie water waarin jij den pasta hebt gekookt plusteken giet den noedels ge, laat er watten koud water overheen stevenen wegens ie kokerij te uitvallen. ⁣ ⁣ Verwarm te dezelfde pan op verachtelijk vuur den ghee, zodra den ghee glinstert, voeg jij den noedels plusteken sesamolie toe, meng wegens den noedels te coaten. ⁣ ⁣ Los den miso op te ie gereserveerde water plusteken giet ie overheen den noodles, voeg den coconut aminos toe plusteken serveer warm. Lust! ⁣

Related Articles

15 Comments

  1. Thanks so much for sharing your yummy recipe! 😍

  2. Haven’t something like this in so long. Looks delish😍

Back to top button