Kook ideeën

Route – Newcastle Dit is een plek waar ik wanhopig naar op zoek was voor de lon

Route – Newcastle Dit is eentje plek diegene ik hoewel intact lang wanhopig wilde trachten, plusteken diegene mij den perfecte mogelijkheid gaf! Ik heb vandaag eentje lunch geboekt zodra ik zag dat routenewcastle meedeed, plusteken heb sindsdien reikhalzend uitgekeken zoals den landing op den kalender! Wij kozen voordat den driegangenoptie voordat £ 26 vanaf persoon, plusteken wij aten: – Burrata, salade van stoofvlees van bieten, kleverige walnoten, Engelse kersen – Terrine ter boerderijstijl, pistachenoten, pruimenconserven, toast – Salade van geroosterd Simonburn-lam, nieuwe aardappelen, kerks bonen, lamsvinaigrette, berkswell – Lamszwezerik geroosterd ter lamsvet, courgette, hazelnoot, munt, pecorino, rauwe honing – Iced Mango Parfait, sesam, limoen, bananenkaramel (voorgerecht afgebeeld wegens iedereen te verwarren!) – Verrassend York Style Cheesecake, ouderwets, vanille Alles wasgoed absoluut heerlijk, maar mits jouw mijn arm zullen rondtollen, zullen ik mijn Iced Mango Parfait absoluut uitzonderlijk verklaren. Ik vond ie gewoon massaal. Ie wasgoed eentje volmaakt toetje! Service wasgoed massaal, plusteken wij hielden van onze ervaring. Eentje eigenlijk succesvol restaurantweekbezoek! . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button