Kook ideeën

Roerei met zachte kaas, citroen en bieslook op hete beschuitbollen met boter Sup

Roerei met zachte kaas, citroen plus bieslook op beschuitbollen met boter Super eenvoudig ontbijt/brunch/lunch recept. Zullen zelfs ene maaltijd kunnen zijn – ga los plus luister zoals jou hart! Dit rechtbank bevatten 374 kcal plus is hevig vullend. Ik heb mijn roerei op beschuitbollen zuiver omdat ik zij meer ter stulp heb dan brood. Zij zijn heerlijk op toast, bagels, Engelse muffins… Ik heb hiervoor den Bluebell Araucana-eieren van tescofood tweedehands, diegene grotendeels meebetalen aan den vermogende gulden kleur. Voordat degenen diegene twijfelen overheen den toevoeging van citroenschil, ik beloof dat ie ene lichte frisheid plus ene ietsje lift aan den maaltijd toevoegt – noch meer dan dat. Ie is heerlijk, vooral met den zachte uiensmaak van den bieslook. Ik ga er noch graag van uit dat iedereen spullen op dezelfde methode kookt, dus wegens twijfel te voorkomen klop ik mijn twee eieren samen ter ene kopje voordat ik ie ter ene pan giet diegene is besprenkeld met ene pompje koolzaadolie. Ik kook den eieren op middelhoog/verachtelijk vuur. Indien den eieren netwerken opstarten te kokerij, vouw jou er twee theelepels Philadelphia Lightest zachte kaas, drietal of viertal verse bieslook (ter kleinere stukjes geknipt) plus den schil van ene halve citroen om. Indien zij eenmalig gaar zijn, schop jou zij overheen jou beschuitbollen (of ene andere broodfabriek zoals smaak). Ik besmeerde mijn beschuitbollen met elk ene theelepeltje Countrylife, watten optioneel is, maar van harte wordt aanbevolen. . . .

Related Articles

3 Comments

  1. This looks so good 😍
    Have you tried roastet almonds on the top? That is really good 😉

Back to top button