Kook ideeën

Restaurantweek bij Wederom niet direct in NE1. Maar we waren absoluut de

Restaurantweek ter scream_for_pizza 🍕 Wederom noch rechtstreeks ter NE1. Maar wij waren absoluut verheugd wegens ene ​​tafel te pakken ter Scream for Pizza voordat restaurantweek. Ik blijf volhouden dat Scream den uitgelezene pizza maakt diegene ik uiteindelijk ter mijn leven heb gegeten? Van ie spijskaart van den restaurantweek ging ik voordat ene Mr Blue Spice (minus den Gorgonzola omdat ik geen fan ben, dus werkelijk wasgoed ie gewoon Mr Spice’…!), met frietjes plus gekonfijte look Mayo. Man kreeg ene Brooklyn Bee plus deelde mijn frites plus dipsaus. Wij konden ie zowel noch permitteren wegens ene ​​’Da Bomb’ te splitsen – dit ongelooflijke knoflookkaasgenie is superieure. 🧄🧀🧄🧀🧄🧀 Geweldig opeten zoals steevast, hoewel ik mijn verlies moest toegeven plus ene stukje van mij mee zoals stulp moest nemen omdat ik vol zat! . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button