Kook ideeën

Raspberry Cinnamon Crunch French Toast Bagel Voor het geval je het nog niet had geraden, ik wel

Raspberry Cinnamon Crunch French Toast Bagel 🥯 Voordat ie geval jouw ie nog noch had geraden, ik ben absoluut **overheen** bagels op dit uur! Dit is weer mooie airfryer – jouw raadt misschien hoewel dat ik zowel eentje strafgevangenis Curiously Cinnamon-ontbijtgranen probeer op te maken! Dit lichtreclame bevatte ter totaal 512 calorieën, plusteken ik schenkkan trouwhartig zeggen dat ik totdat den lunch noch ooit eentje ietsje hunkerde zoals iets verschillend wegens te opeten! Ik sneed eentje nybakeryco naturel bagel doormidden plusteken smeerde elke kantkloswerk dun ter met pitloze frambozenjam (ruwweg 1 theelepeltje vanaf tweede). Te eentje kom klopte ik eentje losgeklopt ei, eentje theelepeltje zoetstof plusteken eentje snufje kaneel gedurende mekaar. Ik heb zowel 15 g Curiously Cinnamon-ontbijtgranen ter den blender gepureerd plusteken op eentje lichtreclame gestort. Doopsel jouw bagelhelften ter ie eimengsel, voordat jouw zij helemaal bedekt met den geplette ontbijtgranen. Spritz eentje voorverwarmde airfryermand (180°c) met eentje pompje koolzaadolie. Steek jouw bagelhelften erin plusteken spritz den toppen zowel met eentje pompje zonnebrandolie. Kattenbak ruwweg 8 minuten totdat zij krokant plusteken goudbruin zijn. Ik smolt nog eentje theelepeltje jam ter den magnetron (voorzichtig) wegens erover te sprenkelen, samen met eentje ietsje anjer-karamelmotregen. Eentje toef slagroom met verlaagd vetgehalte, watten aardbeien plusteken hagelslag maakte ie geheel over 🍓 . . .

Related Articles

Back to top button