Kook ideeën

Quayside Pasta from Terwijl we gisteren in Newcastle waren, gingen we naar de to f

Quayside Pasta van pastagrandewheel Toen we gisteren in Newcastle waren, gingen we naar de quaysidemarket om wat te lunchen. Ik hoefde niet ver te zoeken – ik herinnerde me dat ik STERVEN was om pastagrandewheel te proberen nadat ik ze enige tijd geleden op de pagina van comedinewithel had gezien. Ik keek niet eens naar de andere opties, omdat ik wist dat dit was wat ik wilde! Pasta Alfredo afgewerkt in een gigantisch Grana Padano wiel 🧀 Yum! We gingen allebei voor de optie varkensworst, die gewoon perfect was om bij de rivier te eten – een lichte kilte van de Tyne en een beetje briesje? Pasta-weer! Mijn enige kleine opmerking is dat ik graag de mogelijkheid zou hebben om een ​​extra stukje zwarte peper toe te voegen voor het eten – ik ben echter een pepervarken, dus maak daar wat je wilt van! Totale winnaar – zou dit zeker nog een keer hebben! . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button