Kook ideeën

Protein PB Chocolate Baked Oats Ik ben dol op gebakken haver, ik hou ervan hoe gemakkelijk het is om te maken

Protein PB Chocolate Baked Oats 🥜🍫 Ik ben dol op gebakken haver, ik hou ervan hoe gemakkelijk het is om ze te maken en dat ik het ontbijt klaar heb staan ​​voor de week. Ik heb andere recepten voor gebakken haver, maar ik heb geprobeerd meer eiwitten in mijn maaltijden op te nemen, dus heb ik mijn recept aangepast om meer eiwitten te bevatten. Ik hoop dat je het leuk vind! Recept: – 2 kopjes glutenvrije gerolde haver – 3 kopjes amandelmelk – 2 eieren – 1/3 kopje gouden vlasmeel – 1 kopje chocolade-eiwitpoeder, ik hou van nuzest – Zoetstof naar keuze (als je eiwitpoeder is niet gezoet) – 1/4 kop ongezoet cacaopoeder – Vanille-extract – 1 tl bakpoeder – 3-4 el amandelboter – 1/3 kop ongezoete donkere chocoladeschilfers santabarbarachocolate Verwarm de oven voor op 350 F. Meng de haver, melk, eieren, eiwitpoeder, lijnzaadmeel en bakpoeder in een grote kom, goed mengen. Giet over een rechthoekige ovenschaal bespoten met avocado-olie. Werk af met amandelboter en chocoladeschilfers. Bak gedurende 25-30 minuten. Serveer warm of op kamertemperatuur, top met Griekse yoghurt en bessen, geniet ervan!

Related Articles

15 Comments

Back to top button