Kook ideeën

Protein PB Chocolate Baked Oats Ik ben dol op gebakken haver, ik hou ervan hoe gemakkelijk het is om te maken

Protein PB Chocolate Baked Oats 🥜🍫 Ik ben dol op gebakken haver, ik hou ervan hoe gemakkelijk ie is wegens zij te maken plusteken dat ik ie ontbijt klaar heb staan ​​voordat den week. Ik heb andere recepten voordat gebakken haver, maar ik heb geprobeerd meer eiwitten ter mijn maaltijden op te nemen, dus heb ik mijn recept gewendraken wegens meer eiwitten te bevatten. Ik opeenhoping dat jouw ie wieg vind! Recept: – 2 kopjes glutenvrije gerolde haver – 3 kopjes amandelmelk – 2 eieren – 1/3 kopje gulden vlasmeel – 1 kopje chocolade-eiwitpoeder, ik hou van nuzest – Zoetstof zoals verkiezing (mits jouw eiwitpoeder is noch gezoet) – 1/4 kop ongezoet cacaopoeder – Vanille-extract – 1 tl bakpoeder – 3-4 el amandelboter – 1/3 kop ongezoete donkere chocoladeschilfers santabarbarachocolate Verwarm den oven voordat op 350 F. Meng den haver, melk, eieren, eiwitpoeder, lijnzaadmeel plusteken bakpoeder ter eentje omvangrijke kom, terdege mengen. Giet overheen eentje rechthoekige ovenschaal bespoten met avocado-olie. Werkgelegenheid ge met amandelboter plusteken chocoladeschilfers. Kattebak tijdens 25-30 minuten. Serveer warm of op kamertemperatuur, top met Griekse yoghurt plusteken bessen, geniet ervan!

Related Articles

15 Comments

Back to top button