Kook ideeën

Prei, Quinoa en Gruyère (niet gefrituurd) Beignets ⁣ ⁣ Deze beignets zijn mijn kijk op

Prei, Quinoa plus Gruyère (noch gefrituurd) Beignets ⁣ ⁣ Dit beignets zijn mijn kijk op ene intact traditioneel schotel ter mijn geslacht voordat Rosh Hashanah, wij hebben immer “tortitas den poro” (preibeignets) plus inclusief nu den reukzin van den prei diegene kookt brengt mij terug zoals stulp ter Guadalajara. Ik opeenhoping dat jouw geniet van dit cheesy heerlijke bijgerecht 🤗⁣ ⁣ Recept:⁣ ⁣ – 6 bijgesneden prei, ter dunne plakjes gesneden ⁣ – 1 1/2 kopjes gekookte quinoa (ik kook 1/2 kopje quinoa, met 1 kopje water, zoutig plus groentebouillonpoeder) ⁣ – 2 kopjes geraspte Zwitserse plus gruyere kaas ⁣ – 2 eieren ⁣ ⁣ Kook den prei 25 minteken ter kokend water plus giet zij overheen. ⁣ ⁣ Meng alles ter ene omvangrijke kom plus voeg zoals smaakwaarneming zoutig toe. ⁣ ⁣ Doet twee eetlepels van den mix ter ene hete koekepan bespoten met avocado-olie plus vorm ie met ene spatel totdat ene tournee vorm. Kattenbak tijdens twee minuten of totdat ie goudbruin is vanaf den onderzijde, verdraaiing ie wegens plus kattenbak aan den andere zij. Herhaal met den surplus van ie preimengsel. Ik maak zij graag ter ene omvangrijke bakplaat, zodat ik er zoveel mogelijk tegelijk schenkkan maken. Smullen!

Related Articles

15 Comments

  1. Se ven exquisitas. Me la guardo para hacerla pronto porque para hoy ya no llego 😳

Back to top button