Kook ideeën

Pho, St James Quarter – Ik was verheugd om Pho te ontdekken zoals het op m is geweest

Pho, St James Quarter – phorestaurant Ik wasgoed verheugd Pho te ontdekken ter stjamesquarter, omdat ie alreeds eentje tijdje op mijn ‘vereiste eat at’-lijst staat. Ik ging voordat den Brisket Pho – eentje heerlijke aromatische runderbouillon vol noedels plusteken waarschijnlijk met eentje hogere verhouding tussen borst plusteken noedels dan ik had verwachten? Man had den gemengde rundvlees-pho, diegene noch exclusief met borst kwam, maar zowel met steak plusteken gehaktballen. Hij meldde terug dat zijn persoonlijke favoriet den gehaktballen waren, voordat ie geval jij jij dat afvroeg! Alles watten uit den kookplaats kwam zag er groots uit, dus ik zullen hier ter den toekomst zeker weer leegeten! . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button