Kook ideeën

PASTA MET BASILICUM, TOMATEN, OLIJVEN EN ERWTEN Ik blijf nooit van pasta af

PASTA MET BASILICUM, TOMATEN, OLIJVEN EN ERWTEN Van pasta kan ik nooit te lang wegblijven. Dit gerecht is makkelijk te maken en perfect als je geen tijd hebt of geen zin hebt om veel tijd in de keuken door te brengen. Met deze ingrediënten kan het niet fout gaan. Ze complimenteren elkaar allemaal. Ik ben dol op quinoapasta omdat het iets meer eiwitten bevat dan de meeste en het is glutenvrij, wat ik het liefst gebruik. Ik heb ook erwten toegevoegd voor toegevoegde eiwitten en vezels. (1/2 kopje kleine erwten heeft 4 gram eiwit). RECEPT HIER👇 🌱8 oz pasta, ik gebruikte glutenvrije quinoa fusilli van andeandream 🌱1/2 kop veganistische feta 🌱1/2 kop gehakte verse basilicum 🌱1 sjalot, fijngehakt 🌱2 teentjes knoflook, gehakt 🌱3 middelgrote tuintomaten, OF 2 grote tomaten 🌱 1/4 kop olijven, ik gebruikte Italiaanse castelvetrano-olijven, in plakjes (je kunt ook kalamata gebruiken 🌱 1 kop biologische kleine diepvrieserwten, ik gebruik woodstockfoods), ontdooid in de magnetron. 1. Kook pasta al dente in water en zet opzij. 2. Snipper de sjalotjes en fruit ze 2-3 minuten in 1 el olijfolie. Voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook toe en roer 1 minuut. 3. Voeg gehakte tomaten toe en kook 2 minuten; voeg basilicum, olijven en feta toe en roer tot feta is gesmolten. (Optioneel: voeg 1/2 kopje gereserveerd pastawater toe voor meer saus). 4. Garneer met gemalen rode peper, vers gehakte basilicum en ENJOY!

Related Articles

9 Comments

  1. Mmm, I really would love to try this 🔥🔥🔥

Back to top button