Kook ideeën

Papa Ganoush – Whitley Bay Ik wilde het hier al heel lang proberen, dus ik

Papa Ganoush – Whitley Bay Ik wilde ie hier nu intact lang trachten, dus ik wasgoed intact blijmoedig waarna eentje vriend zei dat wij onze kerstbijeenkomst hier konden vasthouden! Wij hadden eentje absoluut heerlijke avond, vol met vele prachtige borden met nuttigen! Op den kiek hebben wij: – Kipshoarma Spies met Pistache Gremolata – Hummus met geroosterde pitta – Silk Road Lams Kebab – Vuur Geroosterde Wortelen met opgeklopte feta plusteken honing (mijn favoriete hof van den avond!) – Masala Fried Chicken – Herby Green Salad – Pan gefrituurde halloumi met vijgenbrûlée plusteken honingtruffelsaus – Chocoladereep-pindakaasbrownie met gezouten karamelijs (ie favoriete hof van den avond van eentje vriend!) – Creme Brûlée met pistache Trouwhartig medegedeeld, ik hield van alles watten wij aten. Dit voelde indien eentje nuchter, zonnig feest wegens ie seizoen te vieren! 🎄 Bekijk Papa Ganoush hier: papaganoush_whitleybay. . .

Related Articles

One Comment

Back to top button