Kook ideeën

Oké, dit moest dringend op de grid worden geplaatst, want OH MY GOD! Biscoff. Pan

Oké, dit moest spoedeisend op den grid wordt situeren, want OH MY GOD! Biscoff. Pandan. Kaneelbroodje. 💚 Ik ben verliefd!! Dit is officieel ie BESTE kaneelbroodje dat ik uiteindelijk ter mijn leven heb gehad. Ik hou van pandan (denken aan grasachtige, kruidige vanille indien jou ie nog noch voordien hebt gehad), plusteken ter combinatie met Biscoff ter dit rol is ie gewoon krankzinnig! Dit is eentje creatie van Salina – jou kunt haar Instagram hier vinden: sugarhighdesserts Ik vind ie GEWELDIG hoe zij haar Vietnamese roots ter haar nieuwe maanjaar-baksels heeft verwerkt (haar Ube-blondies zijn zowel reusachtig, gebaseerd op mijn eerdere ervaring!). Mijn raadgeving? Ruk zo snel mogelijk iets pandan van haar! Postbode op geen enkele wijze gesponsord indien jou ie jou afvraagt, ik denken gewoon dat Salina eentje van den uitgelezene bakkers aller tijden is 💚💜💙 . . .

Related Articles

Back to top button