Kook ideeën

Ode Tae a Stack Ik had super veel geluk op Burns Night dit jaar toen ik een geweldige prijs won

Ode Tae a Stack Ik had super veel geluk op Burns night dit schooljaar waarna ik ene geweldige maaltijd voordat twee won met harmonie aan meatstackncl. Hoe vraag jou? Met mijn diepzinnig ontroerende poëzie geïnspireerd vanwege Robert Burns natuurlijk (mits onderdeel van ene poëziewedstrijd diegene zij op Instagram organiseerden, schreef ik noch zomaar iets zo episch dat zij hamburgers zoals mij gooiden…) twee ‘all-in’-trays, diegene existentie ​​uit ene onderdaan, patat, chicken tenders, ene drankje plusteken ene dipsaus den Char Siu (verdomd heerlijk, pak ie terwijl jou kunt), druipende patat, frisdranken plusteken ene chipotle bbq-saus, ene chipotle limoenmayo. Kip-offertes komen zoals zij zijn, plusteken DAMN, zij zijn fiiiiiine! Gigantisch, ENORM dankzij meatstackncl – wij hebben onvervalst genoten van onze maaltijd, bedankt. Ik denken dat ie valselijk zullen zijn wegens dit uitlating be te maken zonder ie vers te porties waarmee ik dit feest heb gewonnen, dus alsjeblieft! Ode tae a Stack Wi’ patties o’ legend, Toppin’s sae bonny, The Bigg Market Stack, Braw, fair, gezond fer onybody, Cuit a’tween buns, Landbewoners greatest o’ the pack, This is a ode tae Meat Stack, Champion hoofdman van den toon. . . .

Related Articles

Back to top button