Kook ideeën

Ode Tae a Stack Ik had super veel geluk op Burns Night dit jaar toen ik een geweldige prijs won

Ode Tae a Stack Ik had super veel geluk op Burns night dit jaar toen ik een geweldige maaltijd voor twee won met dank aan meatstackncl. Hoe vraag je? Met mijn diep ontroerende poëzie geïnspireerd door Robert Burns natuurlijk (als onderdeel van een poëziewedstrijd die ze op Instagram organiseerden, schreef ik niet zomaar iets zo episch dat ze hamburgers naar me gooiden…) twee ‘all-in’-trays, die bestaan ​​uit een burger, patat, chicken tenders, een drankje en een dipsaus de Char Siu (verdomd heerlijk, pak het terwijl je kunt), druipende friet, frisdranken en een chipotle bbq-saus, een chipotle limoenmayo. Kip-offertes komen zoals ze zijn, en DAMN, ze zijn fiiiiiine! Enorm, ENORM dankzij meatstackncl – we hebben echt genoten van onze maaltijd, bedankt. Ik denk dat het vals zou zijn om dit bericht af te maken zonder het gedicht te delen waarmee ik dit feest heb gewonnen, dus alsjeblieft! Ode tae a Stack Wi’ patties o’ legend, Toppin’s sae bonny, The Bigg Market Stack, Braw, fair, fit fer onybody, Cuit a’tween buns, Burgers greatest o’ the pack, This is a ode tae Meat Stack, Champion hoofdman van de toon. . . .

Related Articles

Back to top button