Kook ideeën

Nutty Stuffed Paneer Naan French Toast Dit is geen toegewijde fan van wentelteefjes

Nutty Stuffed Paneer Naan French Toast Dit is geen speciale fanpagina voordat wentelteefjes, dat zweer ik. Ik vind ie gewoon intact lekker, variaties daarop, plus ie is makkelijk te maken ter den airfryer. Ik gebruikte watten sprankjes uit den kookplaats (misschien zie jij enkele van dit ingrediënten ter den postbode van gisteren), plus geprepareerd dit. Ie is op zichzelf ofschoon 571 kcal – ie zullen massaal zijn met salade, maar ik nam ene ​​halve avocado ernaast (zoals ik gewoon ben te uitvoeren!). Neem ene ​​naan wrap (ik gewoonte tescofood) plus snijd dit doormidden. Meng ene theelepeltje pindakaas plus currypasta wegens mekaar. Verkavelen dit overheen den naan wrap helften plus vouw zij weer stuntman mits ene klein kadetje. Doopsel elk kadetje ter ie losgeklopte ei plus bedek ie vervolgens met 30 g geraspte paneerkaas. Spuit jij airfryer mandje ter met ene pompje zonnebrandolie plus voeg jij paneer gecoate naan eraan toe. Kook lopend tien minuten op vrijwel 180°C. Schuier voordat ie nuttigen met ene klein ietsje mangochutney voordat reserve zoetheid plus tegenstelling. Ter verwijsbrief, ik gebruikte vrijwel 5g. Ik heb nog ene naan-wrap wegens voordat nu te nadenken … suggesties?? . . .

Related Articles

Back to top button