Kook ideeën

Nutty Stuffed Paneer Naan French Toast Dit is geen toegewijde fan van wentelteefjes

Nutty Stuffed Paneer Naan French Toast Dit is geen speciale fanpagina voor wentelteefjes, dat zweer ik. Ik vind het gewoon heel lekker, variaties daarop, en het is makkelijk te maken in de airfryer. Ik gebruikte wat restjes uit de keuken (misschien zie je enkele van deze ingrediënten in de post van gisteren), en bedacht dit. Het is op zichzelf al 571 kcal – het zou geweldig zijn met salade, maar ik nam een ​​halve avocado ernaast (zoals ik gewend ben te doen!). Neem een ​​naan wrap (ik gebruik tescofood) en snijd deze doormidden. Meng een theelepel pindakaas en currypasta door elkaar. Verdeel dit over de naan wrap helften en vouw ze weer dubbel als een klein broodje. Doop elk broodje in het losgeklopte ei en bedek het vervolgens met 30 g geraspte paneerkaas. Spuit je airfryer mandje in met een pompje olie en voeg je paneer gecoate naan eraan toe. Kook gedurende tien minuten op ongeveer 180°C. Borstel voor het eten met een klein beetje mangochutney voor extra zoetheid en contrast. Ter referentie, ik gebruikte ongeveer 5g. Ik heb nog een naan-wrap om voor nu te bedenken … suggesties?? . . .

Related Articles

Back to top button