Kook ideeën

No Bake Vegan Dark Chocolate Tart Voor mijn verjaardag gisteren verlangde ik naar s

No Bake Vegan Dark Chocolate Tart Voor mijn verjaardag gisteren had ik trek in iets superchocoladeachtigs. Dus maakte ik deze heerlijke donkere chocoladetaart, zo romig en rijk. Ik maakte de korst met hazelnoten om het een knapperige en nog rijkere textuur te geven. Zeezout erover gestrooid om de zoetheid in evenwicht te brengen. Voor de basis: – 1 1/2 kopje geroosterde ongezouten hazelnoten – 2 el ahornsiroop van monniksfruit, I love lakanto – 1 el chiazaad elk – 1 el hennepzaad – 1 el amandelboter – 2 el kokosolie – Snufje zeezout – 1 tl cacaopoeder, ik hou van santabarbarachocolate Voor de chocoladevulling: – 1 1/2 kopjes rauwe cashewnoten (een nacht geweekt of 30 min geweekt in heet water) – 1 kopje amandelmelk – 1 kopje pure chocoladeschilfers, ik hou van santabarbara (ik gebruikte gezoete chocolade voor dit recept) – 1 tl vanille-extract – 1 el kokosolie Voor de topping: – Zeezout maldonsalt – Geschaafde pure chocolade – Griekse yoghurt (don niet kloppen totdat je het probeert!) Om de korst te maken, gebruik je je keukenmachine, pulseer alles voor de basis, totdat je een kleverige consistentie bereikt. Doe het mengsel in een ronde taartvorm en druk het met je vingers naar beneden zodat het aan elkaar plakt. Koel terwijl je de chocoladevulling maakt. Verwarm voor de chocoladevulling de amandelmelk in een kleine sauspan. Voordat het begint te koken, zet je het vuur uit en voeg je de kokosolie en chocoladeschilfers toe. Meng het goed tot de chocolade smelt en is opgenomen met de melk en kokosolie. Giet dat in dezelfde keukenmachine die je eerder gebruikte (hoeft niet te wassen), voeg de geweekte en afgespoelde cashewnoten en het vanille-extract toe. Pulseer tot een gladde massa. Giet in de hazelnootkorst, zet minstens 5 uur of een nacht in de koelkast, haal uit de koelkast en bestrooi met zeezout en geschaafde donkere chocolade. Ik serveer het graag met een klodder Griekse yoghurt er bovenop! Genieten!

Related Articles

15 Comments

  1. Me urgen clases de cocina!!!! Todo se ve espectacular 👏🏻👏🏻👏🏻

Back to top button