Kook ideeën

Nieuwjaarslunch in The Weston We gingen naar vandaag om de spinnenwebben weg te blazen

Nieuwjaarslunch ter The Weston Wij gingen vandaag zoals yspsculpture wegens den spinnenwebben weg te fluiten plus watten stappen te zetwerk. Omdat wij schoonzus Oscar via onzerzijds hadden, zaten wij buitenshuis via den Weston wegens te nuttigen. Ik ging voordat den schelvis, diegene kwam met geplette aardappelen, citroen- plus zwarte peperkruimel plus eentje zeekraalbotersaus. Ik had mij geen betere eerste maaltijd van 2023 kunnen willen (den Special K-bar waar ik vanochtend mijn medicijnen mee moest nemen telt noch mee!) – dit wasgoed eentje volmaakt eetbord plus ik vond ie omvangrijk! Andere gerechten aan onze tafel waren: – Gestoofde ossenwang met polenta puree – Cheddar plus zure cranberrytaart – Rode biet plus gin gezouten zalm – Vleeswarenbord Alles worden buitengewoon wasgoed ontvangen wegens iedereen – wij aten hier zowel afgelopen nieuwjaarsdag plus onthouden dat ie uitzonderlijk wasgoed dan zowel. Zeker eentje aanrader mits jij ie Yorkshire Sculpture Park bezoekt. . . .

Related Articles

Back to top button