Kook ideeën

Niets voelt gezonder dan een post-workout smoothie. Dit is wat ik in de mijne heb gestopt

Niets voelt gezonder dan ene post-workout smoothie. Dit is watten ik te den mijne heb gedaan: 3/4 kopje amandelmelk 1 1/2 – 2 schepjes erwtenproteïne (chocoladesmaak) 1 lepel chiazaad 1 lepel gojipoeder 1/2 theelepeltje kaneel 1 kleine bevroren pisang 1 kopje bevroren bessen (of bevroren fruit) 1/2 naamafroeping 1 handvol gehakte boerenkool Werp te vitamix of blender tijdens 30 totdat 1 zoogmoeder op hoge stand. Indien jou geen diepvriesfruit hebt, gewoonte dan versgebakken fruit plus voeg ene kopje ijs toe. Ik ben dol op dit combinatie omdat ie vaten voedingsstoffen, antioxidanten plus omega-3-vetzuren plus vezels inhouden plus zowel licht verteerbaar is. Boerenkool (plus bladgroenten) zit volop vitamines plus krachtige antioxidanten. Ie vermag zowel promoten ie cholesterol te verlagen. Ik vergeet nooit greens te mijn smoothie. Laat den dag par!

Related Articles

Back to top button