Kook ideeën

Modern 1 – Als je mijn pagina al een tijdje volgt, herinner je je misschien een

Modern 1 – natgalleriessco Als je mijn pagina al een tijdje volgt, herinner je je misschien een eerder bezoek aan Modern 2 om te zien: “Ray Harryhausen: Titan of Cinema” toen de tentoonstelling daar werd getoond. Sindsdien staat Modern 1 hoog op onze lijst met plaatsen om te bezoeken. We namen bus nummer 13 van en naar Thistle Street, wat een briesje was, en ook super budgetvriendelijk. Huisvest werken van invloedrijke figuren zoals Dali, Picasso, Lichtenstein, Ernst, Warhol, Hirst, Emin… het extra verbazingwekkende aan dit museum is dat het gratis te bezoeken is! Eerlijk gezegd had ik dit daar neergezet als een van mijn favoriete galerijen die ik de afgelopen jaren heb bezocht – ik vond het echt geweldig. Mijn persoonlijke hoogtepunten waren alle surrealistische stukken helemaal bovenaan het museum, evenals de meer meeslepende multimedia-exposities op de eerste verdieping. Heb je Modern 1 bezocht? Zo ja, wat was je favoriete stuk? . . .

Related Articles

4 Comments

  1. It looks like you both had an amazing time in Edinburgh. I’ve enjoyed all your posts 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Back to top button