Kook ideeën

Miso, Newcastle Ik wil het hier al heel lang proberen – ik ken er zoveel

Miso, Newcastle 🍜🍸 Ik wil het hier al tijden proberen – ik ken zoveel mensen die miso_newcastle hebben bezocht en enthousiast waren dat ik boekte zodra ik besefte dat we vandaag in Ouseburn zouden zijn. Oh mijn woord – alles was absoluut heerlijk en dus de hype waard. Een vriend vertelde me dat de varkensspiesjes een must waren – ze waren absoluut niet verkeerd! Smeltend lekker, smeuïg en verkoold in de juiste maten. fantastisch. We bestelden ook de Momo, lente-uitjes (super citrusachtig en levendig), plantaardige gyoza en een tsukune van het bord met specialiteiten. Even terzijde: de dipsaus waarmee de gyoza wordt geleverd, past verbazingwekkend bij alles. Hou je vast!! We waren ook heel blij met onze opties om uit te leggen dat we geen alcohol drinken, maar wel van een mocktail zouden houden. Er werd ons naar onze voorkeuren gevraagd en er werden drankjes op maat gebracht. Man vroeg om iets korts en zoets – zijn drankje was gemaakt met aardbei, sinaasappel, citroen en was superroze met een schuimige bovenkant. Het smaakte naar pick n mix – hij was helemaal in zijn nopjes. Ik vroeg om iets zoets en zuurs aan de lange kant – mijn drankje was ananas, kokosnoot en een algemeen tropisch paradijs met een beetje gemberbier er doorheen. Het was ronduit heerlijk en voldeed aan al mijn vakjes. Miso was gewoon fantastisch, en we zijn al van plan om terug te keren om de ramen te proberen. Kan niet wachten! . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button