Kook ideeën

Miso en Yuzu Udon Oké, geen recept vanavond, want dit is het soort ding dat ik gewoon m

Miso plus Yuzu Udon Oké, geen recept vanavond, want dit is ie soort waar dat ik gewoon maak zonder er intact veel voetlicht aan te uitgeven! Ik maakte den bouillon met kippenbouillon, prei, wortel, look, zwam, gember plus steranijs. Waarna den groenten eenmalig zacht waren, schepte ik zij uit den pan plus roerde ik er ene twee eetlepels misopasta wegens. Ik kneep er op ie einde zowel watten limoensap te, nadat ik ie vuur had uitgezet. 🍗 Den kip worden gemarineerd te sojasaus, chili, yuzu-pasta plus ene ietsje knoflookpoeder voordat hij worden gegrild. Ik maakte ene mengsel van yuzu-pasta, sojasaus plus ene druppel sesamolie diegene ik op den bodem van den kommen deed voordat ik gekookte udon-noedels plus groene groenten toevoegde. Vervolgens worden den bouillon erover uitgelepeld plus elk schotel worden gegarneerd met fijngesneden prei, den kip (te plakjes), watten sesamzaadjes, ene schijfje limoen plus ene ietsje chili-olie voordat den kick. Ik ben dol op den citrusscherpe combinatie met ene ietsje pit! Dus ja, dat wasgoed ie maaltijd van vanavond! Eentje ietsje rommelig te ene Instagrampost, maar zo is ie leven somwijlen eigenlijk 🍜 . . .

Related Articles

Back to top button