Kook ideeën

Minder een recept vandaag, meer een samengegooid idee! Allereerst – ik heb ab

Minder eentje recept vandaag, meer eentje samengegooid idee! Allereerst – ik heb alle behoefte aan eentje broodrooster ter mijn leven opgegeven, aldaar ik den heteluchtfriteuse letterlijk voordat alles gewoonte. Ik ben helemaal voordat ie leven ter den airfryer plus ik schaam mij noch! Dus heb ik vanochtend twee beschuitbollen geroosterd plus 30 g halloumi bruin vervaardigd ter den heteluchtfriteuse. Onderweg eentje halve avocado fijngestampt met watten chilivlokken. Waarna den beschuitbollen klaar waren, besprenkelde ik zij met eentje ietsje sriracha voordat ik ie avocadomengsel erop lepelde. Dan eentje schijfje halloumi vanaf crumpet, gegarneerd met eentje scheutje (minder dan eentje halve theelepeltje) honing plus nog eentje twee chilivlokken. Jij hebt waarschijnlijk alreeds geraden dat halloumi, avocado, pittig spul plus eentje vleugje zoetheid totdat mijn favoriete smaakcombinaties behorend. 🥑🌶️🍯 Watten zijn den jouwe? 463 calorieën voordat ie eetbord trouwens. . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button