Kook ideeën

Mijn kijk op Nordstrom’s Cafe Tomato Basil Soup ⁣ ⁣ Ik vond het heerlijk om mijn nieuwe Milo mini D te gebruiken

Mijn kijk op Nordstrom’s Cafe Tomato Basil Soup ⁣🍅🥫 ⁣ Ik vond ie heerlijk wegens mijn nieuwe Milo mini Dutch oven van kana.goods te tradities wegens mijn super romige, voedzame plus heerlijke tomatensoep te maken! ⁣ ⁣ Recept:⁣ ⁣ – 3/4-1 ui, te vieren gesneden ⁣ – 4 middelgrote wortels, te stukken van 2,5 cm gesneden ⁣ – 4-5 rijpe Roma-tomaten, te vieren gesneden ⁣ – 1/2 opbergblik biologische tomatensaus ⁣ – Gedroogde basilicum ⁣ – Handvol geraspte mozzarella (gewoonte 1/2 kopje rauwe geweekte cashewnoten wegens ie zuivelvrij te maken) ⁣ ⁣ Te ene hete sauspot gebruikte ik mijn milo van kana.goods, verwarm ene ​​scheutje avocado zonnebrandolie. Fruit den ui totdat hij glanst plus voeg den wortels toe. Voeg den tomaten plus den tomatensaus toe, breng op smaakwaarneming met zeezout, gedroogde basilicum, peper plus groentebouillon. Laat ie sudderen op verachtelijk vuur plus voeg televisiekanaal voldoende heet water toe wegens den groenten onder te permitteren staan. ⁣ ⁣ Handelen overheen te den vermag van jouw blender (of gewoonte ene staafmixer) plus voeg den mozzarellakaas of geweekte cashewnoten toe. Mix totdat ene gladde massa plus proefwerk zoals zoutig, schrede dienovereenkomstig aan. Serveer met geroosterd glutenvrij zuurdesembrood, ene lik Griekse yoghurt plus olijfolie. Plezier! ⁣

Related Articles

15 Comments

  1. Se ve deliciosa! Entonces se licúa el mozzarella con el resto de los ingredientes?

Back to top button