Kook ideeën

Mijn kijk op Nordstrom’s Cafe Cilantro Salad⁣ ⁣ Als je mij kent, weet je dat dit

Mijn kijk op Nordstrom’s Cafe Cilantro Salad⁣ ⁣ Indien jouw mij wetenschap, weet jouw dat dit den salade is diegene ik eeuwig meenam zoals potluck-feesten van vrienden. Ie is zo fris plus vol van smaakwaarneming. Jij kunt er jouw favoriete prote aan toevoegen plus jouw hebt ene complete maaltijd. ⁣ ⁣ Dit dressing is zowel heerlijk mits marinade voordat kip of vis, of wegens overheen rijst plus groenten te sprenkelen. ⁣ ⁣ Recept:⁣ ⁣ – Lentemix of snijsla ⁣ – 2-3 korenaren, gegrild plus ter plakjes⁣ – Fetakaas brokkelt overheen ⁣ – Gesneden tomaten plus rode ui (ik gebruikte ie noch ter den mijne omdat mijn man dat noch doet) ⁣ ⁣ – Avocado, ter blokjes gesneden ⁣ – Korianderdressing ⁣ ⁣ Bedek jouw slaatje met den groenten plus kaas plus besprenkel met korianderdressing. ⁣ ⁣ Korianderdressing ⁣ ⁣ – 1 flinke gedichtenbundel koriander, steeltjes verwijderd ⁣ – 1/2 kopje olijfolie ⁣ – 1/3 kopje witten azijn ⁣ – 1 teentje look, geperst ⁣ – Zeezout ⁣ – 1/2 tl groentebouillonpoeder ⁣ – Chilivlokken (rode peper) ⁣ ⁣ Mix alles met jouw blender totdat ene gladde massa. Test zoals zoutig plus schrede dienovereenkomstig aan. ⁣ ⁣

Related Articles

15 Comments

  1. OMG!!!! How delicious!!! Sounds like a dressing I want to make and keep in stock

Back to top button