Kook ideeën

Melty, Spicy Cheese en Gochujang Gevulde Hash Browns Ik beschouw mezelf als de wo

Melty, Spicy Cheese plus Gochujang Gevulde Hash Browns 🥔🧀🌶️ Ik beschouw mijzelf indien ‘s werelds grootste aardappelliefhebber. Indien jij mij open zullen snijden (alsjeblieft noch) zullen er waarschijnlijk ene zak King Edwards uit vallen. Dit alles terzijde, ik heb nooit onvervalst den eenvoudige hash brown gekregen. Geschokt? Ik wasgoed zowel. Echtgenoot zweert dat zij groots zijn te hamburgers, vrienden zullen ene McDonalds-reisje wijden wegens er ene te krijgen, plus anderen zweren dat zij ie liefste onderdeel van ene ontbijt zijn. Ik heb mensen overal op den gram- plus receptenwebsites zowel coole spullen met zij zien tenuitvoerleggen – den wortelgroenten wegens jawel halen, helemaal weer maken, zij vullen met allerlei heerlijke spullen, den register is vrijwel eindeloos. Dus ik voelde mij ene ietsje geïnspireerd! Ik wasgoed origineel van project wegens dit indien kleine sandwiches te maken wegens elke h / b doormidden te snijden, maar waarna denk ik dat gesmolten kaas overal te den heteluchtfriteuse zullen voetstappen. Ik sneed er te positie daarvan ene klein schuifdak te plus bevestigde den patat er weer leeg voordat minder warboel. Ik kookte trio tescofood hash browns te den heteluchtfriteuse totdat zij volledig gaar waren (200°c lopend 5 minuten). Haalde zij eruit plus sneed ene klein driehoekje uit ene zij wegens ene ​​kuiltje te den hash brown te maken. Ik verdeelde 20 g gehakte Goudse kaas overheen den trio hash browns plus voegde zowel ene dot gochujang-pasta toe (letterlijk minder dan ene halve theelepeltje tussen alle trio). Deed ie ‘deksel’ terug op ie met kaas gevulde streek plus duwde ie ene ietsje terug op zijn positie. Ik heb zij alle trio weer twee of trio minuten te den mand van den airfryer gedaan, gewoon alles samen permitteren smelten. Den opgebakken aardappels waren 321 calorieën voordat alle trio. Ik had zowel ene vierde avocado erop, dus mijn ontbijt wasgoed te totaal 402 calorieën 😋 EDIT: ik ontdekte dat den steevast geweldige whatiateforbreakfast den stuff-a-frozen-hash-brown-hack voordat mij heeft gedaan, dus ik wilde taggen haar plus geef ie idee den eer waar ie toekomt! Ik moeten ie onopzettelijk hebben geabsorbeerd tijdens ie scrollen wegens den gram! .

Related Articles

One Comment

Back to top button