Kook ideeën

Lobo Rojo – Fish Quay, North Shields Nog een kerstuitje, vanavond met th

Lobo Rojo – Fish Quay, North Shields Nog eentje kerstuitje, vanavond met den immer schitterende sophielally_! loborojoquay is eentje van den mooiste restaurants diegene ik weten – den esthetiek hier is helemaal mijn ding plusteken ik vind ie omvangrijk! Speciale schreeuw zoals hun kerstboom met ie juiste thema, met chili-snuisterijen, enzovoorts.! Op zoals ie opeten 🌮🌮🌮! Wij hadden re zucht, dus zorgden ervoor dat wij eentje hele volle tafel met snoepjes hadden. Ik ging voordat trio soorten taco’s: Chorizo, Carnitas plusteken Papas. Vriend had idem, maar dan met Pollo te positie van Papas. Wij deelden zowel den Asada-frietjes, waarvan ik denken dat zij waanzinnig meer zijn! Taco zinnig, close call, maar ik denken dat den Carnitas vandaag mijn lieve taco waren! Indien dessert gingen wij beide voordat churros. Den kaneelsuikercoating wasgoed volmaakt voordat den feestdagen – tenminste, dat is onzerzijds reden plusteken wij blijven erop! 🎄 Ik ben zo vol opeten plusteken geluk thuisgekomen dat ik op den bankgebouw ben gevallen plusteken eentje tijdje noch zullen bewegen! . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button