Kook ideeën

Knapperige bonentaquitos met groene, pittige tahinsaus ⁣ ⁣ Ik maak graag mijn eigen tort

Krokante Taquitos van Bonen met Groene Pittige Tahinisaus 🌮⁣ ⁣ Ik ben dol op ie maken van mijn inherent tortilla’s; ene onderdeel van zo wieg zijn, zij smaken zoveel huis plus ik heb controle overheen den ingrediënten diegene ik gewoonte. Dit taquito’s heb ik vol met romige chipotle bonen plus krokant vervaardigd te den oven, noch gebakken. Ik heb zij gegarneerd met dit heerlijke saus diegene overal juist erbij past! ⁣ ⁣ Groene Tahinisaus: ⁣ ⁣ – 1/2 kop tahinpasta ⁣ – 1/2 water ⁣ – 1 teentje look ⁣ – 1/4 kop olijfolie ⁣ – Zoutig ⁣ – 4-5 serranopepers⁣ – 1/4 ui ⁣ – Klein heester korianderblaadjes ⁣ – 1 limoen, geperst ⁣ ⁣ Verwarm den oven voordat op 200°C. ⁣ Leg den paprika, look plus ui te ene stuk aluminiumfolie, ene scheutje avocado-olie plus zoutig. Tijdsindeling ie lopend 15-20 minuten, of totdat ie volledig gaar is. ⁣ ⁣ Ik verwijder graag den zaadjes van den pepers plus den schil. ⁣ ⁣ Doet alles te den schenkkan van jij blender plus mix totdat ene gladde massa, proefwerk op zoutig plus breng misschien op smaakwaarneming. ⁣

Related Articles

15 Comments

Back to top button