Kook ideeën

Kip uit de slowcooker, pindakaas en linzencurry Ik weet dat mijn recepten misschien zo zijn

Slowcooker met kip, pindakaas plus linzencurry 🥘 Ik weet dat mijn recepten op dit ogenblik misschien watten minder gevarieerd toeschijnen, maar ik handelen mijn best wegens watten minder energie te tradities plus minder afval te produceren – langzaam gekookte volwassene gerechten diegene te kuipen wordt uitgedeeld voordat den vriezer, creatief gewoonte van sprankjes plus trachten spullen te ie generaal op te tradities. Gisteravond echter iets nieuwsbericht – uitsluitend eentje ‘ietsje’ verfrissend, overmits ik weet dat ik VEEL slowcooker-curry’s maak. Ik verontschuldig mij hier echter noch voordat, want zij zijn heerlijk! Den curry serveert viertal personen plus komt uit op 397 calorieën vanaf portie. Lekker met rijst, naan of alletwee! Den verkiezing is helemaal aan jou 🍚 – Mix eentje gesnipperde ui, eentje chilipeper, eentje el luie look, 40g ongezouten cashewnoten, 20g Madras kerriepoeder plus eentje tl knoflookpoeder totdat eentje pasta. Voeg eentje scheutje water toe voordat eentje gladdere blend. Doen ie rechtspraak te den slowcooker. – Doen eentje opbergblik groene linzen van 400 g (afgespoeld) plus eentje opbergblik tomatenblokjes van 400 g te den slowcooker. – Snijd 300 g kipfilet te hapklare stukjes plus voeg toe aan den pan. – Voeg 40g gladde pindakaas toe aan den pot, plus stuurroer alles wegens elkander. Kook op verachtelijk tijdens 7-8 uur. – Stuurroer ruwweg tien minuten voordat jou gaat nuttigen 15g gemalen amandelen plus 200ml kokosmelk (den kartonnen variant toestemmen zowel) wegens den curry. Eentje strooisel van koriander op den top verstrekken kleur, maar is noch essentieel! Voordat eentje vegetarische versie zullen jou den kip kunnen vervangen wegens eentje oogopslag kikkererwten van 400 g – dit komt uit op 401 calorieën vanaf portie. . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button