Kook ideeën

Keto Pecan Pie Butter ⁣ ⁣ Ik was zo opgewonden toen ik mijn zak pecannoten ontving van

Keto Pecan Pie Butter ⁣ ⁣ Ik wasgoed zo opgewonden waarna ik mijn zak pecannoten ontving van ranchopecana! Er kwamen veel ideeën ter mij op. Jouw weet tussentijds hoewel dat ik geobsedeerd ben wegens pindakaas, dus ik moest ene pecanboter trachten! Ie is superrijk plusteken romig, ik hou van ie idee wegens dit optie te hebben, omdat pecannoten ene van den notenhouten zijn met meer antioxidanten! Daarenboven bevatten zij veel vezels plusteken gezonde vetten. ⁣ ⁣ Recept:⁣ ⁣ – 2 kopjes geroosterde gehalveerde pecannoten ⁣ – 3 eetlepels ahornsiroop of 4 eetlepels kokossuiker (kokossuiker is geen keto-optie) ⁣ – 1 theelepeltje Ceylon kaneel ⁣ ⁣ Leg den geroosterde pecannoten op ene keukenmachine, start te pulseren totdat ie lijkt op ene ruwe meel. Voeg den ahornsiroop plusteken kaneel toe, blijf mengen totdat ie smeerbaar wordt, blijf zoals beneden schrapen wegens ervoor te zorgen dat ie pak mengt. Geniet ervan!⁣

Related Articles

15 Comments

  1. Oh my goodness! That’s heavenly and I have those ingredients 😍

Back to top button