Kook ideeën

Keto Peanut Butter Power Balls Dit is zo’n geweldig gezond tussendoortje! Ik houd van

Keto Peanut Butter Power Balls ☄️💥 Dit is zo’n geweldig gezond tussendoortje! Ik eet er graag een als toetje na de lunch of als toetje in mijn havermout- of yoghurtkom in de ochtend. Recept: – 1 kopje geheel natuurlijke pindakaas – 1 el chiazaad – 1 el hennepzaad – 1-2 schepjes collageenpoeder, I love vitalproteins (of eiwitpoeder naar keuze) – 1/3 kopje kokosmeel – 3 el ahornsiroop van monniksvruchten (I love lakanto) – Scheutje kaneel – Snufje zeezout Meng alles met een spatel tot een dikke consistentie. Maak balletjes met je handen. Ik heb 12 ballen kunnen maken. Ik bewaar deze graag in de koelkast, om ze koud en hard te houden. Genieten.

Related Articles

15 Comments

Back to top button