Kook ideeën

Keto Peanut Butter Power Balls Dit is zo’n geweldig gezond tussendoortje! Ik houd van

Keto Peanut Butter Power Balls ☄️💥 Dit is massaal gezondheidsbevorderend vluggertje! Ik eet er graag eentje indien toetje na den lunch of indien toetje ter mijn havermout- of yoghurtkom ter den voormiddag. Recept: – 1 kopje geheel natuurlijke pindakaas – 1 el chiazaad – 1 el hennepzaad – 1-2 schepjes collageenpoeder, I love vitalproteins (of eiwitpoeder zoals verkiezing) – 1/3 kopje kokosmeel – 3 el ahornsiroop van monniksvruchten (I love lakanto) – Scheutje kaneel – Snufje zeezout Meng alles met eentje spatel totdat eentje dikke consistentie. Maak balletjes met jou handen. Ik heb 12 kloten kunnen maken. Ik bewaar dit graag ter den koelkast, wegens zij koud plusteken hard te vasthouden. Smullen.

Related Articles

15 Comments

Back to top button